Risør Fiskemottak tilbyr mat av beste kvalitet.
Vi leverer catering til mindre eller større arrangementer i Risør eller alt mellom Kragerø og Arendal.
Kontakt oss – og vi setter sammen en velsmakende og delikat cateringmeny som passer ditt behov.

 

Risør Fiskemottak skreddersyr menyer til din bestilling. Vi leverer mat eller arrangerer events, til alt fra noen få personer til flere hundre deltakere. Vi har dyktige kokker, servitører og sjåfører som ønsker å gi deg den beste matopplevelsen. Risør Fiskemottak samarbeider også med musikere, blomsterdekoratører, toastmastere og flere andre aktører for å sette sammen ditt event.

Risør Fiskemottak ønsker å være miljøbevisste. Vi benytter oss derfor av kortreist mat for å lage og utvikle menyer som belaster miljøet minst mulig. Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på at maten du blir servert er fremstilt på best mulig måte, både for deg og dine omgivelser. Våre menyer er satt sammen av de beste råvarene og byr på alt fra det tradisjonelle til spennende eksotiske. Vi i Risør Fiskemottak har som mål å være best på service, best på kvalitet og samtidig ha miljøvennlige løsninger.

Risør Fiskemottak leverer catering til alle typer arrangementer. Rekekveld med jentene eller julebord med gutta? Ingen bestilling er for liten eller stor! Vi leverer til arrangementer som bursdager, konfirmasjon, barnedåp, bryllup, minnestund, sommerfester og julebord. Vi ønsker å levere der du er! Vi har lang erfaring med å sette sammen velsmakende og delikate cateringmenyer til ditt behov.